Какво мислите за програмиста на играта???
#11 Removed user 03.12.2012 19:39
BatIcho
252 Posts

FC UNACI: Като си за закриването на играта нека ти задам един въпрос какво правиш още тук :)

#12 Removed user 03.12.2012 21:00
CSKA Sofia
1502 Posts

This post has been removed

#13 Removed user 03.12.2012 22:46
Cotton candy kickers
830 Posts

<blockquote><h3>FC UNACI написа:</h3>Nqma koi da te spre ... neka napravim BUNT i vsichki da pishem taka v znak na
protest kum MURZELIVITE hora ot igrata !!!!! Az sum ZA zakrivaneto na igrata !</blockquote>
То голям бунт да пишеш с букви, различни от собствения ти език. На админа 10 секунди ще му отнеме да ти изтрие коментара... (shake)

#14 Removed user 03.12.2012 23:33
Mantis
1226 Posts

(n)

#15 Removed user 04.12.2012 09:16
Spirits
259 Posts

!

#16 Removed user 04.12.2012 10:40
Storm
179 Posts

Мисля че проблемите са другаде.

#17 Removed user 04.12.2012 18:36
Spark plugs
326 Posts

This post has been removed

#18 Death 05.12.2012 00:05
Death
547 Posts
Since 02.12.2007

Абе големи критици сте , да вземете да си направите по една игра и да си я играете с приятели . Вярно е , че играта си има бъгове , но не бъдете толкова крайни . Щом сте недоволни от качеството , винаги може да напуснете , никой не ви държи на сила или просто обичате да си мрънкате . Трябва да има повече позитивно мислене за да потръгнат нещата , защото никой с негативизъм не е постигнал нищо , освен личното си падение .

#19 КORECOM 2017 05.12.2012 10:46
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) (sun) (d) Не мога да оценя слабо програмирането на играта. Не разбирам от детайли в тази работа, но съм впечатлен от бързината, с която се откриват и поправят грешките.
...за съжаление грешки и бъгове винаги има, факт е, че и игри с големи екипи за поддръжка се сриват понякога...
...все пак мащаба и характера на играта е такъв, че е трудно да се обслужва от един човек 24 часа седем дни в седмицата...

...иначе ако администрирането има проблем - то за мен е в комуникацията с клиентите и в прибързаните изявления, че дадено нещо е ОК преди да е изпробвано...

...но така работят доста програмисти струва ми се - не им е силната страна комуникацията и цъкат светкавично... за съжаление някой път забравят за всеизвестните неща... като например:

А/ Три пъти мери - веднъж режи!
Б/ Бързата работа - срам за майстора!
В/ Голям залък лапни, голяма дума не казвай!

и т.н.

Не бих искал да коментирам въобще няколкомесечното изоставяне на играта, което е традиция... както и възпитанието на някои от нас, които за елементарни неща в афекта си плющят яко през устата... но такова ни е времето и мястото за съжаление:(

#20 Removed user 05.12.2012 11:48
BatIcho
252 Posts

<blockquote><h3>ZAQS Jurassic Park написа:</h3>Не мога да оценя слабо програмирането на играта. Не разбирам отдетайли в тази работа, но съм впечатлен от бързината, с която се откриват ипоправят грешките....за съжаление грешки и бъгове винаги има, факт е, че и игри с големи екипи заподдръжка се сриват понякога......все пак мащаба и характера на играта е такъв, че е трудно да се обслужва отедин човек 24 часа седем дни в седмицата......иначе ако администрирането има проблем - то за мен е в комуникацията склиентите и в прибързаните изявления, че дадено нещо е ОК преди да еизпробвано......но така работят доста програмисти струва ми се - не им е силната странакомуникацията и цъкат светкавично... за съжаление някой път забравят завсеизвестните неща... като например:А/ Три пъти мери - веднъж режи!Б/ Бързата работа - срам за майстора!В/ Голям залък лапни, голяма дума не казвай!и т.н.Не бих искал да коментирам въобще няколкомесечното изоставяне на играта, което етрадиция... както и възпитанието на някои от нас, които за елементарни неща вафекта си плющят яко през устата... но такова ни е времето и мястото засъжаление</blockquote>
(y)